Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Lav evt. dobbeltportion, retten smager nemlig også godt dagen efter, så skal du bare huske at køle den hurtigt ned og opbevare den tildækket i køleskabet.
Sådan gør du:
  1. Snit kødskiverne i kanten, og vend dem i mel med salt og peber.
  2. Brun kødet i olien, og tag det op. Hak løget og svits det i gryden sammen med finthakket gulerod og selleri.
  3. Tilsæt vin eller vand, og kog op. Tilsæt tomater, hvidløg, salt og peber. Kog op, og læg kødet i.
  4. Lad retten småsnurre under låg i ca. 1 ¼ time. Tjek, at kødet er godt mørt ellers skal det koge lidt længere.
  5. Pynt retten med evt. citronskal og persille eller sæt skåle på bordet, så hver især selv pynter sin ret.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it