Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skold tomaterne, og flå dem. Skær 2 af tomaterne i små tern, og gem dem. Skræl agurken, og skær den i mindre stykker. Skær peberfrugterne i mindre stykker. Rens chilien for stilk, kerner og hvide hinder. Skær chilien i mindre stykker. Er den meget stærk, så kom kun noget af den i retten.
  2. Skær resten af tomaterne i mindre stykker, og kom dem i en foodprocessor sammen med agurk, peberfrugt, chili, hvidløg, olie, æbleeddike, sukker, salt og peber. Blend det hele sammen, til det er jævnt.
  3. Kom suppen i en skål med tætsluttende låg. Kom tomattern og vand i. Stil suppen i køleskabet et par timer. Rør suppen igennem, og smag evt. til med lidt mere salt, peber og sukker.
  4. Stik kammuslingerne på spyd. Krydr med salt og peber, og steg dem i olie på en grillpande. De skal kun steges et par min. på hver side.
  5. Portionsanret suppen. Pynt med tern af peberfrugt og agurk. Læg spyddene over, og drys med persille.
Tips!
Suppen og spyddene kan laves klar om formiddagen, men vent med at stege spyddene til lige inden servering. De kan også grilles.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Skønt bagværk