Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl spinaten. Skær porrer i skiver. Kom porrerne i kogende letsaltet vand. Kog dem 2-3 min. Kom spinatbladene i, og kog videre ca. 1 min. Hæld det hele i en si, og lad vandet dryppe fra.
  2. Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggehviderne stive. Kom æggeblommerne, mælk, salt og peber i æggehviderne, og pisk det hurtigt sammen.
  3. Lad olien blive varm på en pande. Hæld æggemassen på. Læg låg på. Lad omeletten bage ved svag varme ca. 10 min. Når omeletten er gennembagt, løsnes den forsigtig fra panden – lad halvdelen af omeletten glide over på et serveringsfad. Fordel porreblandingen og laksen herpå. Fold resten af omeletten over. Her har vi bagt 2 små omeletter af portionen i stedet, så der er en til hver.
Tips!
Kalorieindhold pr. pers.: 460
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it