Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vend kødet i hvedemel med salt og peber. Smelt smørret, til det bliver gyldent og er bruset af i en stegegryde, og brun kødet. Skær gulerødder og porrer i skiver. Rens champignonerne, og skær dem i kvarter. Kom grønsagerne i gryden, og svits dem med et par min. Kom øl, vand, tomatkoncentrat, salt, peber, persille, timian og laurbærblad i gryden.
  2. Bring gryden i kog. Lad retten småkoge ca. 1 time, til kødet er mørt. Smag til med salt og peber.
Tips!
Du kan også komme lidt fløde i retten og evt. smage til med ribsgelé.
Velbekomme!
Annonce
Pin it