Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Sådan gør du:
  1. Bland rosmarin, hvidløg, salt, peber og olie. Aftør stegen i køkkenrulle. Snit fedtlaget. Gnid kødet med krydderblandingen.
  2. Læg stegen på en rist over en bradepande. Brun stegen ved 225 gr. i 15 min. Skru ned til 160 gr., og steg yderligere ca. 45 min. Hvis du vil have det bedste resultat, så brug et digitalt stegetermometer, og stik det ind i kødets centrum. Når det viser 60 gr., er kødet rosa. Pak evt. stegen ind i alufolie, og lad den hvile lidt, inden du skærer den ud. Skær kødet i tynde skiver på tværs af kødfibrene. Hvis du har valgt tyndstegsfilet, skal du bare skære den i tynde skiver.
  3. Rens svampene, og skær dem evt. i mindre stykker. Steg dem møre i smør på en pande. Krydr med salt og peber. Fordel svampene over stegen ved servering.
  4. Portvinssauce: 1. Hak løgene. Svits løgene i smørret et par min. Tilsæt sky, fond, portvin og balsamico. Kog saucen ind, til ca. halvdelen af væsken er tilbage. 2. Ryst piskefløde og hvedemel sammen i en melryster, og rør det i saucen. Småkog saucen 4-5 min. under omrøring. Smag evt. til med æblegelé samt salt og peber.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it