Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom kødet i en gryde, og dæk med koldt vand. Kog op og skum af. Tilsæt suppevisk og peberkorn. Kog kødet 2-3 timer, til det er helt mørt. Afkøl kødet lidt. Stil kødet tildækket i køleskabet, og køl det helt af, inden det skæres i tynde skiver.
  2. Pisk fløden til skum. Smag til med eddike, sukker og peberrod. Server peberrodsfløden til oksebrystet.
Tips!
Pynt evt. med revet peberrod og kvarte cherrytomater samt persille.
Velbekomme!
Annonce
Pin it