Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fjerkræ
Nudler med kylling og karry
4 personer
Nudler med kylling og karry
250 g hvidkål
1 spsk. karry
2 fed hvidløg
250 g ægnudler
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Snit kålen i fine strimler. Pil løgene, og skær dem i tern. Skær gulerødderne i tynde små stænger.
  2. Svits det hakkede kød i olie, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det kort med. Tilsæt bouillon, sojasauce, hvidløg, ingefær og limesaft. Kog retten op, og lad den snurre ca. 15 min. under låg.
  3. Kog ægnudlerne efter anvisning på emballagen, og afdryp dem. Kom dem i retten, og varm dem med 2-3 min. Smag til med salt og peber. Ved servering kan du evt. pynte med persille.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it