Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Lav en portion rouladedej. Fordel dejen på bagepladen, og drys de hakkede nødder over i et jævnt lag. Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min.
  2. Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min.
  3. Pisk æggeblommer og sukker godt, til det er cremet, og tilsæt den revne citronskal og det halve af citronsaften.
  4. Tag husblassen op med det vand, der hænger ved, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Rør resten af citronsaften i. Lad massen køle af, til den er fingervarm. Rør lidt af æggemassen i. Hæld nu blandingen i en tynd stråle i æggemassen, mens du rører. Pisk fløden til skum. Når æggeblandingen begynder at stivne lidt, det tager ikke særlig lang tid, vender du flødeskummet forsigtigt i.
  5. Fordel citroncremen på den afkølede kagebund, og rul sammen til en roulade. Lad kagen stå tildækket i køleskab i 3-4 timer eller natten over, inden den serveres. Pynt evt. med citronskal og citronmelisse. Server evt. med flødeskum.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it