Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk flormelis og æggehvide grundigt sammen, til det lige bliver stift. Tilsæt smør lidt ad gangen, og pisk godt mellem hver ny smørtilsætning. Vend nødder i.
  2. Læg med stort mellemrum spiseskefulde af dej på bageplader med bagepapir (der skal blive ca. 18 kager). Smør dejen lidt ud i små cirkler. De flyder meget ud i ovnen, så der er kun plads til 6 pr. bageplade.
  3. Bag kagerne ved 150 gr. i ca. 15 min., eller til de er gyldne.
  4. Skær ananas i små tern. Pisk fløden til skum. Fordel ananas og flødeskum mellem kagerne, så du har medaljer med tre kager.
  5. Pynt til sidst med smeltet chokolade og mynteblade.
Velbekomme!
Opskrifter: Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Annonce
Pin it