Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Jubiii, det er bærtid, så spis løs af de herlige danske sommerbær, mens der er sæson for dem. Prøv f.eks. denne skønne lagkage med friske bær og nougatcreme.
Nøddelagkage nougatcreme og bær
10 personer
3 æg
175 g sukker
2 spsk. mælk
125 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
Nougatcreme:
Desuden:
300 g hindbær
200 g solbær
Sådan gør du:
  1. Kom nødderne i en bradepande. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 10 min. Gnub hinderne af. Hak nødderne fint, brug evt. en foodprocessor.
  2. Pisk æg og sukker skummende og cremet. Tilsæt mælk og bagepulver blandet med hvedemel samt nødder. Kom dejen i en springform (22 cm i diameter) foret med bagepapir. Bag kagen ca. 40 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, sidder der rå dej på, skal den bage lidt længere.
  3. Afkøl kagen, og skær den forsigtigt i 3 bunde.
  4. Kog fløden op i en gryde, det skal kun lige komme op til kogepunktet. Tag gryden fra varmen, og rør nougat i til den smelter. Afkøl blandingen natten over i køleskab. Pisk nougatfløden til cremet skum med en håndmikser.
  5. Skyl og afdryp bærrene godt. Læg en kagebund, og fordel 1/3 af cremen på. Kom 1/3 af bærrene på. Gentag 2 gange mere.
Tips!
I nogle supermarkeder kan du finde ristede, afskallede hasselnødder som er lige til at hakke.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it