Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rist alle nødderne ved 200 gr., til hinderne sprækker. Hæld dem over på et viskestykke, og lad dem køle af. Dæmp ovnvarmen til 130 gr. Gnid hinderne af nødderne, mal to tredjedele til mel, og hak den sidste tredjedel.
  2. Pisk hviderne stive, tilsæt sukker og nøddemel, og bland det hele forsigtigt. Bred dejen ud i en firkant: 22 x 30 cm. Bag kagen ved 125 gr. i ca. 45 min., eller til den er let og tør.
  3. Pisk æggeblommerne i det bløde smør og derefter citronskal, nødder, flormelis og blød nougat. Fyld massen i en plastpose. Skær bunden igennem på midten, og læg de to halvdele oven på hinanden. Skær dem i passende firkanter med en meget skarp brødkniv. Læg firkanterne sammen med creme lige inden servering. Pynt med mandler, flormelis og jordbær.
Tips!
Sprøjt cremen ud, det er meget nemmere end at smøre den på. Det gælder i øvrigt næsten alle slags fyld i kager.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri