Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom nødderne i en bradepande, og rist dem 8-10 min. i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Kom dem i et rent viskestykke, og gnub hinderne af så godt som muligt. Hak nødderne fint.
  2. Pisk æggehviderne stive. Pisk halvdelen af flormelissen i. Vend resten af flormelissen samt hvedemel og nødder i. Hæld dejen ud i en bradepande foret med bagepapir og smurt med smør ca. 40 x 35 cm. Bag bunden ca. 30 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl, og skær forsigtigt bunden i 3 ens stykker.
  3. Opløs kaffepulveret i vandet, og afkøl det. Rør flormelis og smør sammen. Pisk æggeblommen i. Pisk fløden til skum, og vend kaffen i. Rør smørcremen i.
  4. Fordel cremen mellem de 3 kagestykker. Stil kagen tildækket i køleskab 3-4 timer. Skær kagen i 10-12 tern. Pynt med sigtet kakaopulver og evt. lidt flødeskum, friske hindbær og citronmelisse.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it