Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skub og skyl muslingerne under rindende koldt vand. De muslinger, der ikke er lukkede, bankes let mod køkkenbordet. Lukker de sig ikke, kasseres de. Kom 1 dl vand i en gryde med tætsluttende låg, og bring den i kog. Kom muslingerne i, og læg låget over. Kog muslingerne 5-6 min. De muslinger, der ikke har åbnet sig, kasseres. Si muslingelagen gennem et kaffefilter, og gem det. Pil de fleste muslinger ud af skallerne. Gem nogle i skaller til pynt.
  2. Skær fisken i mundrette stykker.
  3. Hak løgene. Skær bladsellerien i skiver. Rens fenniklen, og skær den i tern. Svits grøntsagerne i olivenolie, uden at de tager særlig farve. Tilsæt bouillon, hvidvin, muslingelage, safran, tomater og hvidløg. Kog suppen ca. 10 min. Tilsæt appelsinsaft- og skal, fisk og muslinger. Lad kun suppen småkoge et par min. Server straks.
  4. Smag mayonnaisen til med hvidløg, citronsaft, salt og peber, og kom en skefuld i hver portion suppe ved servering.
Tips!
Du kan bruge fiskefileter af fx søtunge, rødtunge, filet eller rødfisk.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it