Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Agurkedip: Riv agurken på den grove side af rivejernet, og drys med salt. Kom agurken i en si, og pres overskydende væde ud. Riv æblet, kom det i sien med agurk, og pres atter væde væk. Rør yoghurten med agurk, æble og hvidløg, og smag til med salt.
  2. Avokadodip: Kom avocadokødet i en skål sammen med citronsaft, yoghurt og fintrevet hvidløg. Mos det godt sammen med en gaffel eller stavblender. Smag til med salt.
  3. Tomatsalsa: Skær tomaterne i kvarter. Kom kernerne i en si over en skål, og pres saften ud med bagsiden af en ske (bevar saften). Skær tomatkødet i små tern (½ x ½ cm). Flæk agurken, og kom kernerne i sien. Skær agurk og selleri i tern (½ x ½ cm). Kog saften fra tomaterne ind til under halvdelen, og bland det med limesaft, limeskal, olie og salt. Hæld dressingen over grønsagsternene.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøll/ Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it