Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværkSøde sager og drikke
Lad børnene bage! Disse myslitern er lige til at gå til for både små og store barnehænder.
Myslitern
ca. 12 tern
Myslitern
1 dl mandler
3 spsk. sesamfrø
2 spsk. olie
¼ tsk. salt
1 dl sukker
4 spsk. mælk
2 dl rosiner
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 gr. Hak mandlerne, evt. gennem en persillehakker. Du kan også hakke dem med en kniv, de skal være hakket mellemfint.
  2. Kom mandler, havregryn, sesamfrø, olie og salt i en skål, og bland det godt. Spred det ud på et stykke bagepapir på en bageplade.
  3. Stil pladen i ovnen på midterste ovnribbe i 10 min. Tag pladen ud, og lad det stå 15 min. Skru ovnen ned på 175 gr.
  4. Kom imens sukker, ahornsirup og mælk i en gryde, og bring det i kog, mens du rører i det med en grydeske. Skru ned for varmen, og kog det, mens du rører i ca. 3 min. Blandingen er meget varm, så pas på, du ikke brænder dig på den. Afkøl blandingen 5 min.
  5. Kom havregrynsblandingen og rosiner i en skål. Kom sirupsblandingen i, og rør godt rundt med en grydeske.
  6. Kom bagepapir i en brødform, ca. 10 x 25 cm. Pres blandingen ud i formen. Brug bagsiden af en spiseske til at presse det godt sammen med. Stil formen i ovnen på midterste ovnribbe, og bag ved 175 gr. i ca. 15 min., til overfladen er gylden. Afkøl på bagerist i formen. Tag den store mysliplade, og læg den på et skærebræt. Skær den i 10 tern. Pak dem evt. i pergamentpapir eller i husholdningsplastfilm, så er de lige til at tage med, f.eks. i sportstasken.
Tips!
DU KAN SMULDRE EN MYSLITERN OVER EN SKÅL YOGHURT SOM MELLEMMÅLTID
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it