Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Myntemarinerede frugter med marengs
(4 personer)
Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 1½ time, heraf arbejdstid: 45 min.
250 g jordbær
1⁄2 ananas
75 g ribs
Lage:
2 dl sukker
3 dl vand
4 spsk. citronsaft
Marengs:
100 g sukker
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kog sukkerlagen sammen 5 min. Afkøl den, og fjern vaniljestang og myntekviste.
  2. Skær frugten ud i mindre stykker og fordel dem i portionsglas. Vend ribs i. Hæld lagen over frugten.
  3. Pisk æggehviderne stive. Pisk halvdelen af sukkeret i til sej marengs. Vend resten af sukkeret i. Farv evt. med bolsjefarve.
  4. Kom marengsen i en sprøjtepose med stjernetylle, og lav 25 toppe på bagepapir af marengsen.
  5. Bag dem ved 125 gr. i ca. 50 min. Afkøl dem i den slukkede ovn.
  6. Server frugten med marengs til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it