Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom smør og sukker i en skål, og pisk det blødt og cremet. Tilsæt et æg ad gangen, og pisk grundigt mellem hvert æg.
  2. Hak mandlerne fint (de skal ikke smuttes først) og valnødderne mellemfint. Bland nødderne med vaniljesukker, mel og bagepulver. Kom nødde-melblandingen i smørblandingen, og vend forsigtigt dejen rundt sammen med kærnemælk.
  3. Vask og halver druerne, og fjern kernerne (hvis ikke de er stenfri). Bland druerne i dejen.
  4. Kom dejen i en smurt springform eller beklædt med bagepapir, og bag kagen midt i ovnen ca. 1 time ved 180 gr.
  5. Drys kagen med flormelis gennem en si, når den er helt afkølet.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it