Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak den mørke chokolade fint, og rør den hakkede chokolade, smør, sukker og mælk sammen i en gryde, til det er ensartet, det må ikke koge. Kom blandingen i en stor skål, og afkøl det 15-20 min.
  2. Rør æggene i et ad gangen. Sigt hvedemelet i sammen med bagepulver og kakaopulver. Smør 2 springforme (22 cm i diameter). Læg et udklippet stykke bagepapir i bunden af formene.
  3. Fordel halvdelen af dejen i hver form. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 40 min. på midterste ovnribbe.
  4. Hak mælkechokolden. Kog piskefløden op i en gryde. Kom mælkechokoladen i, og tag gryden fra varmen. Rør, til chokoladen er smeltet. Afkøl cremen, til den er smørbar, ikke i køleskabet. Pisk evt. cremen let op med en håndmikser.
  5. Skær hver kage i 2 dele. Fordel et lag creme mellem hver kagebund. Smør til sidst resten af cremen over kagen. Lad gerne kagen trække et par timer.
  6. Pynt kagen med chokoladeplader, hindbær og mynte.
  7. Chokoladeplader: 100 g mørk chokolade smeltes over vandbad eller i mikroovn. Smør chokoladen tyndt ud på bagepapir på et skærebræt. Sæt chokoladen i køleskabet ca. 10 min., til den er stivnet. Knæk chokoladen i mindre stykker.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk