Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Skøn klassiker, der har fået ekstra nødder i fyldet.
Mozartkugler
(12-14 stk.)
ca. 350 g marcipan
Sådan gør du:
  1. Nødderne ristes i en 175 gr. varm ovn, til hinderne sprækker. Når de er kolde, gnides hinderne af. De pæneste tages fra til pynt, resten hakkes med en skarp kniv og æltes i den blødgjorte nougat. Nougatmassen deles i 12-14 små kugler, der stilles koldt.
  2. Hver af kuglerne pakkes ind i 20-25 g marcipan, der trykkes tyndt ud med fingrene. Tril konfekten til en regelmæssig kugle.
  3. . Hak chokoladen med kniv og smelt halvdelen af den over vandbad. Rør den jævn, tag skålen væk fra gryden, men læg straks låg på den, for chokolade tåler hverken damp eller træk, hvis den skal holde sig pæn. Rør resten af den hakkede chokolade i den smeltede chokolade, og dyp mozartkuglerne i den en efter en. Når chokoladeovertrækket er let stivnet, pyntes hvert stykke med en nøddekerne.
Velbekomme!
Annonce
Pin it