Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt chokoladen. Pisk æggeblommer og flormelis skummende. Vend sigtet kakao og majsstivelse i. Rør chokoladen og vandet i. Pisk hviderne stive, og fold dem i.
  2. Foer en springform på 22 cm i diameter med bagepapir. Kom dejen i, og bag bunden ca. 40 min. ved 180 gr. Afkøl den.
  3. Udblød husblassen 10 min. i koldt vand.
  4. Hak chokoladen fint, og smelt den over vandbad eller i mikroovn.
  5. Varm mælken op med den flækkede vanilje stang. Lad mælken trække 5 min. Fjern vaniljestangen, og varm igen mælken op til kogepunktet. Smelt husblassen heri.
  6. Rør nu lidt efter lidt den varme mælk ned i chokoladen. Rør Bailey i. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladen.
  7. Foer en springform på 22 cm i diameter med bagepapir. Læg den bagte kagebund i. Kom chokolademoussen over kagebunden i springformen. Dæk den til, og stil den i køleskabet i 3-4 timer.
  8. Pynt med sigtet kakaopulver. Skær kagen i portionsstykker, og servér den med hindbær eller jordbær og flødeskum.
Velbekomme!
Foto: MIkkel Adsbøl/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it