Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bechamelsauce: Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i. Rør lidt mælk i ad gangen. Kog saucen igennem under omrøring ca. 5 min. Smag til med salt, peber og evt. muskatnød.
  2. Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver. Skræl kartoflerne, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Fordel aubergineskiver og kartoffelskiver på bagepapir på en bageplade. Pensl med olie. Stil det i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. på midterste ovnribbe.
  3. Hak løgene. Skær bladsellerien i små tern. Svits løg og bladselleri i olie. Kom kødet i, og svits det med, til det har skiftet farve. Tilsæt flåede tomater, tomatkoncentrat, finhakket hvidløg, rosmarin og bouillon. Lad det småkoge under låg ca. 30 min.
  4. Fordel auberginer, kartofler og kødsauce lagvist i et smurt ovnfast fad. Fordel bechamelsauce over. Drys osten over. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. på andennederste ovnribbe i ca. 40 min.
Velbekomme!
Annonce
Pin it