Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver. Fordel aubergineskiver på bagepapir på en bageplade. Pensl med olie, og drys med salt. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. på midterste ovnribbe.
  2. Hak imens løget. Skær bladsellerien i små tern. Svits løg og bladselleri. Kom kødet i, og svits det med, til det har skiftet farve. Tilsæt flåede tomater, tomatkoncentrat, finthakket hvidløg, rosmarin og bouillon. Kog det sammen 10-15 min., og smag til med salt og peber.
  3. Fordel aubergine og kødsauce lagvist i et smurt ovnfast fad. Fordel yoghurten over. Drys raspen blandet med osten over. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe i ca. 40 min.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it