Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fjerkræ
Vær praktisk, og kog kyllingen dagen i forvejen, så er det dejlig hurtigt at lave en herlig klassiker på en almindelig hverdag.
Sådan gør du:
  1. Kog kyllingen i vand med salt og urter, til kødet falder fra benene (ca. 5 kvarter). Tag den op, og lad den køle lidt af.
  2. Si suppen fra, og stil den på køl, så du nemt kan fjerne fedtet næste dag.
  3. Pil det reelle kød af kyllingen. Hvis du gør det dagen før, kan du fugte kødet med lidt af suppen, dække det med folie, og stille det på køl til næste dag.
  4. Pil og hak løget fint. Smelt lidt smør og svits karrypulveret let.
  5. Tilsæt løgene, og lad dem koge nogle min. i smørret. Tilsæt mel, og bland det godt med karrysmørret.
  6. Pisk suppen i blandingen, kog nogle min., og fortynd derefter med lidt mælk. Kog saucen igennem under omrøring og smag til. Bland kødet i saucen, og varm det hele godt igennem. Smag til med salt og peber, og server med løse ris.
Tips!
Gem den overskydende suppe til base i en grønsagssuppe en anden dag.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Dagens lækkeri

Skønt bagværk