Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt sukkeret i en tykbundet gryde ved svag varme og uden at røre i det. Hæld karamellen i en metalform, som er forvarmet med varmt vand. Fordel karamellen på formens inderside. Hæld resten af karamellen op i gryden igen. Kom vandet i og kog, til det er jævnt. Afkøl karamellen, den skal bruges som sauce.
  2. Kog mælk, fløde og vanilje op. Rør æg og sukker sammen, uden at der piskes luft i massen. Hæld den varme mælkeblanding i æggemassen og rør det sammen. Si det ned i randformen. Dæk formen med alufolie, og stil den i en bradepande med 2 cm kogende vand. Stil det i ovnen ved 125 gr. i 1¾ time, til randen er stivnet. Afkøl karamelranden, i køleskab i ca. 4 timer og vend den ud på et fad. Server karamelranden med karamelsaucen, flødeskum og bær.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk