Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk mælk, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og majsstivelse sammen i en gryde, og bring det til kogepunktet. Rør, til det er cremet og bobler op. Kom cremen i en skål, og drys med lidt sukker. Afkøl.
  2. Pisk fløden til skum, og vend 1/3 af skummet i cremen.
  3. Tag ca. 100 g jordbær fra til pynt. Skær resten i skiver. Vend sukkeret i jordbærrene, og lad dem trække et par timer.
  4. Læg en lagkagebund på et lagkagefad. Fordel ca. 200 g jordbær i skiver med lidt saft over. Fordel halvdelen af cremen over. Læg en bund over, og fordel resten af jordbærskiverne og saften over. Fordel resten af cremen over. Læg den sidste bund over.
  5. Rør flormelis med pasteuriseret æggehvide til en glat glasur. Fordel det på kagens top.
  6. Kom resten af flødeskummet i en sprøjtepose. Sprøjt flødeskum på kagens kant. Pynt toppen af kagen med jordbærskiver, sæt evt. jordbærskiver langs kagens kant.
  7. Pynt med frisk mynte på toppen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it