Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommer og sukker til en cremet og luftigt masse. Sigt hvedemel blandet med hjortetaksalt i. Fordel dejen i 3 smurte lagkageforme, 24 cm i diameter. Bag kagebundene ca. 6 min. ved 225 gr., til de er gyldne, og lad dem køle af.
  2. Pisk mælk, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og majsstivelse sammen i en gryde, og bring det til kogepunktet. Rør, til det er cremet og bobler op. Kom cremen i en skål, og drys overfladen med sukker. Pisk fløden til skum, og vend det i cremen, men først når cremen er kold.
  3. Skær jordbærrene i skiver, og vend dem i en skål med sukker. Læg først en lagkagebund på et fad. Kom ¹/³ creme, jordbær og rabarber på. Gentag med de 2 andre bunde.
  4. Ovnbagte rabarber: 200 g rabarberstilke 4-5 spsk. sukker
  5. Skær 200 g rabarberstilke i skiver. Læg dem i et ovnfast fad, og drys med 4-5 spsk. sukker. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i 20- 30 min., og lad dem køle af. Du kan evt. tilsætte lidt korn fra en vaniljestang.
Velbekomme!
Annonce
Pin it