Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom godt renset persille ind i kyllingerne, og bind lårene sammen med en kødsnor. Brun kyllingen på alle sider i smør i en stegegryde. Kom salt og peber over. Tilsæt vandet, og lad kyllingen stege ca. 1¼-1½ time under tætsluttende låg, til den er gennemstegt. Kyllingen er gennemstegt, når det saft, der løber ud, når man løsner låret, er klart. Låret skal også være nemt at løsne.
  2. Tag kyllingen op. Skum skyen for fedt. Udrør eller ryst melet ud i fløden, og rør det i skyen. Kog saucen igennem ca. 5 min. Smag saucen til med salt, peber og evt. gelé. Giv evt. saucen farve med lidt saucekulør.
  3. Rabarberkompot:
  4. Skær rabarberne i 1 cm tykke skiver. Kom dem i en gryde med vand og sukker. Kog dem langsomt op.
  5. Når rabarberne er møre efter 3-4 min., kommes kompotten i en skål og afkøles.
  6. Agurkesalat:
  7. Snit agurken i tynde skiver. Brug gerne et råkostjern. Bland eddike, vand, sukker, salt og peber til en lage og vend agurkeskiverne i heri. Lad gerne salaten trække 1 times tid tildækket i køleskab inden servering.
Tips!
Server mormorsalat til: Vend skyllet og afdryppet grøn hovedsalat i en dressing af piskefløde rørt tyk med lidt æbleeddike og og lidt sukker.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it