Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Søde, lette og luftige er disse horn. De egner sig fint til frysning og kan derfor nemt lunes til morgenbordet.
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret, tilsæt mælken, og tag gryden fra varmen. Når væsken er fingervarm, hældes den i dejskålen sammen med 1 æg og 1 æggeblomme (gem hviden). Smuldret gær, sukker og salt tilsættes, og blandingen røres jævn.
  2. Melet tilsættes gradvis, og dejen, der skal være temmelig lind, æltes igennem. Den hæver ca. 45 min, vendes ud på bordet og æltes let.
  3. Rul dejen ud i en cirkel så stor som muligt, gerne i køkkenbordets bredde (55-60 cm). Lad den hvile 5-10 min., inden den skæres i 16 kiler.
  4. Marcipanen røres blød med halvdelen af den tiloversblevne æggehvide og røres jævn med sukkeret. En klat lægges på hver kile og de rulles sammen og lægges på pladen. Hornene efterhæver ca. 30 min., pensles med resten af æggehviden, drysses med tesukker og bages ved 210 gr. i 12-14 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it