Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog vand og smør sammen i en gryde. Kom alt hvedemelet i på en gang, og rør til dejen slipper gryden. Tag gryden fra varmen, og rør salt i. Køl dejen lidt af. Pisk æggene i dejen 1 ad gangen, gerne med en håndmikser. Du kan evt. vælge at piske æggene let sammen inden, du kommer dem i. Dejen skal være så fast, at den ikke flyder ud på pladen, så hold evt. lidt æg tilbage.
  2. Fordel dejen i en ring på bagepapir, den skal have en diameter på ca. 24 cm og hullet i midten ca. 8 cm.
  3. Bag kransen ved 200 gr. i ca. 25-30 min. på midterste ovnribbe. Åbn ikke ovnen de første 15 min., så vil vandbakkelsesringen falde sammen. Afkøl kransen på en bagerist. Flæk den forsigtigt med en brødkniv.
  4. Udrør kaffepulveret i det kogende vand. Pisk fløden til skum og vend kaffen i. Rør flormelis i. Fyld cremen i kransen.
  5. Udrør kaffepulveret i det kogende vand, og rør flormelis i. Fordel det på toppen af kransen. Pynt med hakket chokolade.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it