Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom smør, chokolade, sukker, vand, kahlua og kaffepulver i en gryde, og smelt det sammen under omrøring. Det skal ikke koge.
  2. Lad det afkøle ca. 15 min. Kom blandingen i en stor skål. Bland hvedemel, bagepulver og kakao. Sigt det i. Rør herefter æggene i. For en springform (22 cm i diameter) med bagepapir. Kom dejen i.
  3. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 1 time på midterste ovnribbe. Hvis kagen begynder at blive mørk, så læg alufolie løst over efter ca. 45 min. af bagetiden. Fordel grofthakkede skumfiduser over kagen, og bag dem med 10 min. yderligere. De skal blive gyldne på toppen. Lad kagen køle af 30 min. i formen, inden den tages ud.
  4. Kom pekannødderne i et ovnfast fad, og stil dem i ovnen ved 180 gr. i ca. 10 min. Afkøl og hak dem groft.
  5. Kom ingredienserne til glasuren i en gryde, og smelt det sammen under omrøring. Fordel glasuren over kagen med en ske. Drys pekannødder og evt. kokosmel over.
Tips!
Du kan sagtens udelade skumfiduserne.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it