Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørTærter, pizza og madpandekager
Lækre små minitærter med spinat og røget laks gør sig godt på et frokostbord.
Minitærter med spinat og røget laks
Minitærter med spinat og røget laks
100 g smør
175 g hvedemel
¼ tsk. salt
1 spsk. koldt vand
Fyld:
4 æg
1 tsk. salt
Sådan gør du:
  1. Skær smørret i små tern. Smuldr smørret i hvedemel, sesamfrø og salt, til det ligner revet ost. Brug evt. en foodprocessor, det er lynhurtigt. Saml dejen med æggeblomme og vand. Lad dejen hvile tildækket 30 min. i køleskab. Beklæd 4-6 små tærteforme med dejen. Forbag tærtebundene 10 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
  2. Skyl spinaten grundigt. Snit forårsløgene i tynde skiver. Kog spinat og løg 2-3 min. i letsaltet vand, og afdryp det godt i en sigte.
  3. Pisk æg og ricotta sammen. Tilsæt tern af røget laks, salt og peber. Vend grønsagerne i. Kom fyldet i formen. Stil tærten i ovnen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 40 min., til den er gennembagt og gylden.
Tips!
Du kan vælge at servere skiver af røget laks til spinattærterne i stedet for at bage dem med. Du kan også servere parmaskinke til tærterne i stedet for laks.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it