Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Riv gulerødderne på råkostjernet. Hak løget.
  2. Steg pølseternene gyldne på en tør pande. Tag dem op på køkkenrulle. Hæld det afsmeltede fedtstof fra panden. Svits løg og gulerødder i olivenolien på panden. Kom blandingen i en skål. Kom pølseternene i. Rør et æg i ad gangen. Skær oliven i små tern. Rør oliven og de øvrige ingredienser i æggeblandingen.
  3. Smør en slip let-minimuffinform med smeltet smør. Fordel dejen heri, ca. 1 stor spsk. i hvert hul. Bag dem ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 15-20 min., til de er gyldne og gennembagte.
  4. Afkøl dem eller spis dem lune.
Tips!
Her har vi kommet de bagte muffins i små papirmuffinforme. Både bageformen og papirformene er fra www.specialkoebmanden.dk.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it