Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Klassiske butterdejssnacks, der kan fyldes efter smag og gøres klar i god tid.
Sådan gør du:
  1. Rul dejen ud i dobbelt bredde, og lad den hvile tildækket, mens du gør fyldet klar.
  2. Stik dejen ud med glas, der er ca. 6 cm i diameter, og skær bagefter dejen halvt igennem ca. 1½ cm fra kanten med en hobbykniv. Prik den inderste cirkel tæt med en gaffel, og pensl kanten med æggehvide.
  3. Top fyld op i midten af de små pier: minitomatskiver, blå ost og smalle både af rødløg kogt møre i lige dele smør og sukker, mozzarella og fintsnittet forårsløg, tynde skiver chorizo, eller hvad du har i køleskabet. Bag mini-pierne ca. 12 min. ved 210 gr. Pynt med grønt, og server straks.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it