Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom kiks, sukker og smør i en foodproces-sor, og miks det sammen. Fordel kiksemas-sen i bunden af 12-16 små glas eller muf-finsforme. Pres kiksebundene godt sammen. Stil dem tildækket i køleskabet.
  2. Læg husblassen i blød i koldt vand ca. 10 min.
  3. Smelt hakket hvid chokolade i mikroovn eller over vandbad.
  4. Smelt husblassen i det vand, der følger med, i mikroovn eller over vandbad. Rør citronsaften i. Rør cremefraiche og flødeost i sammen med citronskal. Rør lidt af denne masse i husblassen. Rør husblasmassen i resten af flødeostemassen. Rør nu lidt af denne masse i chokoladen. Vend chokolade-blandingen i flødeostemassen.
  5. Pisk æggehviden med sukkeret, til det er hvidt og luftigt. Vend de piskede æggehvi-der i flødeostemassen. Pisk fløden til skum, og vend også det i. Hæld massen over kikse-bundene. Dæk med plastfilm. Stil desserten i køleskab 3-4 timer. Pynt desserterne med mynte.
Tips!
Du kan også fore en springform, 22 cm i diameter, med plasthusholdningsfilm og først komme kiksebunden i og herefter flødeostemassen over, så får du en stor kage i stedet. Friske bær smager godt til denne dessert.
Velbekomme!
Annonce
Pin it