Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
God til grillen.
Middagssalat med timiangulerødder og flanksteak
4 personer
Middagssalat med timiangulerødder og flanksteak
2 spsk. olivenolie
2 tsk. salt
Desuden:
1 spsk. olivenolie
Dressing:
1 tsk. sukker
Desuden:
100 g hindbær
Sådan gør du:
  1. Kom flanksteaken i en skål. Tilsæt hvidløg, olivenolie, salt og peber. Vend kødet rundt, og lad det trække et par timer i køleskab. Tag kødet op af marinaden, og kassér marinaden.
  2. Grill kødet 15-20 min. på udendørsgrillen. Vend det flere gange. Eller brun flanksteaken i olie på begge sider på en pande. Kom flanksteaken i et smurt ovnfast fad. Stil kødet i ovnen ved 225 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Skær kødet i meget tynde skiver.
  3. Skrub eller skræl gulerødderne, og flæk dem på langs. Vend dem i olie og salt. Grill gulerødderne 4-6 min. Vend dem flere gange, og pas på, de ikke bliver brændte. Alternativt kan du bare stege dem på en pande.
  4. Snit spidskålen fint. Skær agurken i tern. Bland spidskål og agurk med sammenpisket dressing. Fordel det på et fad. Kom tynde skiver af flanksteak og de grillede gulerødder over. Pynt med hindbær og basilikum.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it