Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Prik medisterpølsen flere steder med en kødnål. Kom pølsen i en gryde, og hæld vand over, så det lige dækker. Kog det op. Lad pølsen småkoge under låg ca. 10 min.
  2. Afdryp pølsen, og dup den med køkkenrulle. Brun pølsen på begge sider i en pande i gyldent smør.
  3. Kog kartoflerne, og skær dem i skiver.
  4. Hak løget, og svits det kort i smørret i en gryde. Tilsæt vand, eddike, sukker, salt og peber. Kog det kort op. Kom kartoffelskiverne i, og kog det stille og roligt, til kartoflerne er gennemvarme. Pynt evt. med rødløg og persille. Server kartoffelsalaten til medisteren.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it