Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog suppen op, og rør den sammen med ærtegrynene. Smag til med salt, peber, frisk timian og evt. lidt smør.
  2. Skær pølsen i mindre stykker, og steg dem, hvis du gerne vil have pølsen varm. Server pølsen og pureen med sennep, rødbeder og rugbrød.
Tips!
Du kan med et snuptag lave pureen om til gammeldags gule ærter. Tilsæt lidt mere væske, kartofler, porrer, selleri og gulerødder i tern til ingredienserne ovenfor, og spis den fyldige suppe til medisteren og evt. lidt flæsk. begge versioner går godt sammen med et glas øl og en snaps
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it