Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i melet, og tilsæt flormelis og vaniljekorn. Saml dejen med æggeblommen. Pak dejen i plastfilm, og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
  2. Rul dejen ud i ca. ¼ cm’s tykkelse. Udstik cirkler med en diameter på 7 cm. Bag kagerne ved 200 gr. i ca. 8 min. på midterste ovnribbe, hold øje med dem, så de ikke bliver for mørke. Afkøl kagerne. Pynt halvdelen af kagerne med glasur (evt. farvet lyserød med rød levnedsmiddelfarve).
  3. Skær kiwierne i tern. Smelt nougaten over vandbad, og køl den af, til den er fingervarm. Pisk fløden til skum, og pisk nougaten i. Vend kiwitern i, lige før cremen skal i kagerne.
  4. Fyld cremen mellem 2 kager til medaljer. Pynt evt. med mynteblade. Fyld først kagerne kort før servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it