Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Klassisk med et tvist
Mazarintærte med chokolade og granatæble
1 stk. til ca. 8 pers.
Mazarintærte med chokolade og granatæble
Mørdej:
100 g smør
175 g hvedemel
1 æg
Mazarinmasse:
150 g sukker
3 æg
Desuden:
25 g smør
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i hvedemelet, og tilsæt flormelis. Saml dejen med ægget. Pak dejen i plastfilm, og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
  2. Foer en tærteform, firkantet 22 x 22 cm eller en rund på 24 cm i diameter med dejen.
  3. Rør smør og sukker sammen. Riv marcipanen, og rør den i. Massen skal være ensartet. Kom æggene i et ad gangen. Rør hvedemel i. Kom mazarinmassen i tærten.
  4. Bag kagen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 40 min. Stik et spid i kagen og se, om den er gennembagt, er der rå dej på, skal den have lidt længere. Afkøl kagen.
  5. Hak chokoladen. Smelt chokolade og smør over vandbad eller i mikroovn. Smør det over kagen. Lad det stivne. Halver granatæblet, og tag kernerne ud. Drys lidt kerner over kagen, og server resten til i en skål.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it