Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Mazariner med et frækt pift af lakrids.
Mazariner med lakridskaramel
12 stk.
Mazariner med lakridskaramel
100 g sukker
2 spsk. mælk
2 æg
1½ tsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
Topping:
100 g sukker
75 g smør
100 g mandler
Sådan gør du:
  1. Riv marcipanen på råkostjernet. Rør smør, sukker, marcipan og mælk sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og rør det i. Kom dejen i hjerteforme, f.eks. Eva Trios silikoneforme, eller brug hvide faste muffinforme. Bag først kagerne ca. 15 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
  2. Kog fløde, sukker, smør og glukose sammen ca. 3-4 min. Tilsæt hakkede mandler, og kog dem med 1 min. Vend lakridspulveret i.
  3. Tag kagerne ud, og fordel lakridskaramellen oven på kagerne. Bag kagerne yderligere ca. 12 min., til de er gyldne og gennembagte. Afkøl kagerne, inden du tager dem ud af formene. Har du bagt dem i muffinforme, kan du servere dem i formene.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it