Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bank kødet ud med en kødhammer, til det er cm tykt. Skær det i kvarte stykker. Skær peberfrugter og løg i tern. Kom peberfrugter, løg, karry, hvidvinseddike, sambal oelek, tomatkoncentrat og hvidløg i en blender eller foodprocessor, og miks det sammen. Kom det i en skål. Kom kødet i, og mariner det 1 time i køleskab.
  2. Varm olien op på en pande, og kom kød og marinade i. Steg kødet heri ca. 5 min. Kom bouillonen og kokosmælken i, og kog op. Lad gryden simre ca. 2 timer, til kødet er meget mørt. Rør i gryden en gang imellem, så du er sikker på, at den ikke brænder på.
  3. Server gryden med det foreslåede tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it