Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Marengs med pink grape
4 personer
Marengs med pink grape
75 g sukker
100 g blåbær
Desuden:
1 spsk. flormelis
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehviderne stive. Pisk halvdelen af sukkeret i lidt ad gangen. Vend resten af sukkeret i. Form marengsen til 4 fuglereder på bagepapir på en bageplade.
  2. Bag marengsene ved 125 gr. på midterste ovnribbe ca. 1 time. Afkøl marengsene.
  3. Skær først lidt af toppen og bunden af grapefrugterne. Skær herefter skallen og den hvide hinde af. Skær kødet ud i fileter ved at skære ned mellem hinderne. Skræl kiwifrugterne, og skær dem i tern. Skyl og afdryp blåbærrene godt. Pisk fløden til skum, og tilsæt vaniljekorn og flormelis. Kom det i marengsrederne, og pynt med frisk frugt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it