Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt marcipanen med kirsebær og lage. Lad det trække 1 time. Rul marcipanen ud til 12 kugler, og form dem til pyramider. Lad dem hvile på bagepapir 1 time.
  2. Smelt chokoladen (se her på siden). Dyp stykkerne heri, og stil dem på bagepapir. Du kan evt. også smelte lidt mørk chokolade og lade det dryppe ned over. Lad chokoladen stivne.
  3. Marcipan med nougat: Brug opskriften Marcipanpyramider med kirsebær, men udskift kirsebær med 100 g blød nougat. Rul marcipanen ud på plastfilm til et rektangel (15 x 4 cm). Fordel tynde stænger af nougat i en stribe på midten. Fold marcipanen ind over, så den lukker nougaten inde. Skær den i 1½ cm brede snitter. Lad dem hvile en times tid på bagepapir. Dyp dem i smeltet chokolade. Drys evt. sukkerkagekugler over. Lad chokoladerne størkne på bagepapir.
  4. Marcipan med appelsin: Brug opskriften Marcipanpyramider med kirsebær, men udskift kirsebær med 2-3 tsk. fintrevet usprøjtet appelsinskal. Form marcipanen til kugler, og dyp dem i smeltet chokolade. Pynt evt. med pariserlinser, valnødder eller hasselnødder.
Tips!
Du kan også udskifte kirsebærene med 100 g. blød nougat eller 2-3 tsk. fintrevet usprøjtet appelsinskal.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk