Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tag ¼ af marcipanen fra, og rul 8-10 små kugler (ca. 1½ cm i diameter). Sæt 2 små sukkerkugler i som øjne. Sæt evt. små sorte lakridsstykker på sukkerkugleøjnene som pupiller med lidt icing (se Icing).
  2. Ælt resten af marcipanen med levnedsmiddelfarve, glukose og flormelis. Form 8-10 kugler (ca. 3 cm i diameter). Rul dem i det røde sukkerdrys, og sæt 2 hvide sukkerkugler i som knapper.
  3. Rul resten af marcipanen ud i ca. ½ cm’s tykkelse. Udstik cirkler, ca. 3 cm i diameter. Skær ca. et kvart lagkagestykke af hver cirkel. Resten af cirklen formes som et kræmmerhus. Tryk og form det, så det ligner en nissehat. Sæt en hvid sukkerkugle på toppen. Placer hatten på de små hovedkugler, og sæt hovederne på nissekroppene.
  4. Pisk ingredienserne til icingen sammen til sej marengs. Kom den i en sprøjtepose med en flad tylle. Sprøjt et halstørklæde på nissernes halse.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it