Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i hvedemelet, og tilsæt sukkeret. Saml dejen med æggeblomme og evt. lidt koldt vand. Lad dejen hvile indpakket i plastfilm 30 min. i køleskabet. Udrul dejen, og for en smurt tærteform, 24 cm i diameter, med den.
  2. Pisk æggehviderne stive, og pisk de 75 g sukker i til sej en marengs. Kom marcipan i. Fordel massen i tærten. Skær æblerne i både, og vend dem i citronsaft og sukker. Fordel dem pænt i tærteformen.
  3. Bag tærten ca. 55 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
  4. Smelt geléen i en lille gryde, og pensl den over æblerne.
Tips!
En æblebådsudstikker er et godt redskab, hvis du hurtigt og smukt vil udskære æbler i både. Spørg efter den hos isenkræmmeren. Du presser bare redskabet ned over æblet, så udstikker den kernehuset og skærer æblet i både på én gang.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it