Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Mørdej: Smuldr smørret i hvedemelet, og tilsæt flormelis og vanilje. Saml dejen med æggeblomme. Pak dejen i plastfilm, og lad den hvile i køleskab ca. 30 min. Udrul dejen ca. ¼ cm´s tykkelse, og udstik cirkler med en diameter på 7 cm. Bag kagerne ved 200 gr. i ca. 8 min. på midterste ovnribbe - hold øje med dem, så de ikke bliver for mørke. Afkøl kagerne.
  2. Grundcreme: Pisk mælk, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og majsstivelse sammen i en gryde, og bring det til kogepunktet. Rør, til det er cremet og bobler op ca. 1 min. Kom cremen i en skål, og drys med sukker. Afkøl. Pisk fløden til skum, og vend det i cremen.
  3. Mangosorbet medaljer: Lav dejen, og udrul den. Udstik 16, ca. 7 cm i diameter, cirkler - gerne med blomsterkant. Bag dem som beskrevet. Rør glasuren sammen. Smør den på halvdelen af kagerne. Fordel sorbeten imellem kagerne to og to. Pynt med hindbær.
Tips!
Hvis du vil lave klassiske konditormedaljer, så lægger du kagerne sammen 2 og 2 med creme imellem, kom lidt hindbær- eller jordbærmarmelade under cremen. Pynt den øverste kage med glasur, inden sammenlægningen.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it