Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog vand, sukker og lime- og citronsaft sammen, til det bliver som tynd sirup. Afkøl. Skold frugterne, og pil skindet af dem. Skær kødet i tern. Blend kødet i en foodprocessor sammen med den tynde sirup til en jævn masse. Kom massen i en fryseegnet beholder, og frys det til grødis. Blend massen jævn i en foodprocessor.
  2. Pisk æggehviderne stive. Pisk flormelis i til sej marengs. Vend marengsen i frugtmassen. Frys igen. Eller frys sorbeten i en ismaskine, her kan du komme marengsen i fra starten af indfrysningen.
Tips!
Server isen med flødeskum rørt med fyldet i flødeboller.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it