Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl mangofrugterne, og skær kødet i tern. Skær løget i fine tern og abrikoserne i kvarter. Rens chilien for stilk og kerner, og skær den i små tern. Kog sukker og eddike op, og tilsæt alle ingredienserne.
  2. Småkog chutneyen uden låg i ca. 30 min. under jævnlig omrøring. Fjern skummet fra chutneyens overflade. Tilsæt evt. Atamon efter anvisningen på emballagen. Kom chutneyen i rene og skoldede glas. Luk til. 3. Opbevar glassene mørkt og køligt, gerne i køleskab.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it