Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Snit fedtkanten på andebrysterne. Gnid dem med ingefær, salt og peber. Læg dem på en smurt rist over en bradepande, og stil dem i ovnen ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 25 min. Skær kødet i skrå skiver.
  2. Skær løgene i små tern. Varm olien op i en gryde, og svits løg og ris i 1 min. Kom garam masala, ingefær og hvidløg i, og svits det kort med. Tilsæt bouillonen og rosinerne. Lad risen snurre under tætsluttende låg for svag varme i 15 min. Lad risen trække 5 min.
  3. Skræl mangoen, skær kødet i tern, og bland dem i risen. Smag til med citronsaft, salt og peber. Server det til andebrysterne.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri

Skønt bagværk