Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kagen samles nemmest i en springform, der passer til størrelsen på bundene, som regel ca. 22 cm. Lav de to cremer, det kan gøres dagen før, hvis du gerne vil fordele arbejdet. Læg den første bund i springformen, og dæk med chokoladecremen.
  2. Drys frugtstykkerne ud over cremen, og tryk dette lag jævnt.
  3. Læg den anden bund i formen og hæld marcipancremen i formen. Dæk med den sidste bund, og stil kagen koldt fra dag til dag.
  4. Kagen løsnes fra formen med en kniv og drysses med kakao. Pynt evt. med chokoladeruller som på billedet.
Tips!
Chokoladeruller Læg et marmorskærebræt eller lign. i køleskabet, og lad det blive gennemkoldt. Smelt 50 g mørk chokolade i vandbad, hæld så 2-3 teskefulde ud på det kolde bræt og smør chokoladen ud med en spartel. Vent, til chokoladen bliver mat, og brug så spartlen til at skrabe rullerne med. Knækker chokoladen, er den blevet for kold, og hænger den i, er den stadig for varm. Prøv dig lidt frem, man får hurtigt taget på det. Rullerne kan sagtens laves i god tid og gemmes i en tæt plastboks.
Velbekomme!
Annonce
Pin it